Hartrevalidatie

Via gezonde voeding je cardiovasculaire risico verlagen

Onevenwichten in verschillende systemen brengen het lichaam uit balans en kunnen op langere termijn ziekten veroorzaken. Een overproductie van cholesterol of verminderde eliminatie, evenals jouw zout (natrium) en suikerinname spelen hierbij een rol. Zo kan bijvoorbeeld je cholesterol te hoog zijn, je bloedsuiker is opeens te hoog of juist veel te laag. Vertelde je cardioloog dat je nu plots geen zout meer mag eten en veel moet gaan sporten?

Ik kan je helpen om dit stap per stap aan te pakken zodat het geen streng dieet is waarvoor je heel je leven moet omgooien. Samen ontwikkelen we een stappenplan dat voor jou het best in je leven past. 

Om ons hart, de motor van ons lichaam, goed te laten draaien, kan een aangepaste voeding een groot verschil maken. Daarom kan je ook na doorverwijzing van een cardioloog bij mij terecht.

Om het hart – de motor van je lichaam – goed te laten draaien, speelt gezonde voeding een doorslaggevende rol. Ook via doorverwijzing door jouw cardioloog kan je bij ons terecht.