Vrijheid in beweging

Online oefenprogramma’s om je meer comfort en zelfvertrouwen te bieden in je dagdagelijkse leven.

Voordelen van online training

Door een gepassioneerde en ervaren kiné en yogadocente

Verantwoorde lesopbouw afgestemd op jouw mogelijkheden en beperkingen

Eenvoudig online op elk toestel

Dankzij onze on demand video's met kwalitatief beeld en geluid kan jij oefenen met je gsm, tablet, computer of smart tv

Waar, wanneer én hoe jij dat wil

Oefenen in jouw vertrouwde thuisomgeving rekening houdend met jouw tijdschema om in alle vrijheid te werken aan jouw lichaam en gewaarwording

Start vanaf dag 1 na je bevalling!

Pas na 6 weken postpartum (8 weken bij een keizersnede) ga je pas op controle. Na goedkeuring van je gynaecoloog(-oge) mag je in principe starten met geleidelijke opbouw van je herstelprogramma. Maar waarom zoveel tijd verspillen als je al vanaf dag 1 moet instaan voor de zorg van je kindje(s) en je lichaam dus al heel wat moet kunnen. Met dit programma leer je op een veilige manier opnieuw je lichaam kennen en voorbereiden op eventuele latere sportieve prestaties.

Postnatale Revalidatie

Online oefenprogramma
59
45
00
Éénmalig
  • Oefen waar, wanneer én hoe jij dat wil en krijg gedurende 2 maanden toegang tot het on demand oefenprogramma met oefeningen voor elke week onmiddellijk na je bevalling.

Train je bekkenbodem online!

Onze bekkenbodem komt tijdens het dagelijkse leven hard onder druk te staan. Bekkenbodemproblemen weerhouden ons ervan het leven ten volle te benutten. In dit online lespakket begeleid kiné en yogadocente Lien je tijdens je ontdekkingstocht naar een optimaal ademhalings- en bewegingspatroon die jouw bekkengezondheid ondersteunen. Je leert poses die jouw unieke en individuele lichaamshouding ten goede komen en we verdiepen ons verder in allerlei onderwerpen rond de gezondheid van het vrouwelijke bekken.

Bekkenbodemfit

Online oefenprogramma
59
45
00
Éénmalig
  • Oefen waar, wanneer én hoe jij dat wil en krijg gedurende 6 maanden toegang tot het on demand oefenprogramma

Online Zwangerschaps-yoga

Zwangerschapsyoga bereid je – lichamelijk en mentaal – voor op de bevalling en het moederschap nadien. Verschillende aspecten zoals spierspanning, ontspanning en mentale bewustwording komen aan bod.

Zwangerschapsyoga

Online oefenprogramma
45
00
Éénmalig
  • Oefen waar, wanneer én hoe jij dat wil en krijg gedurende 9 maanden toegang tot het on demand oefenprogramma

Yoga voor meer zelfliefde

Door middel van bewuste denkoefeningen en praktische tips leer je jezelf de dagelijkse liefde schenken die je verdient. Stel je ontvankelijk op en geef jezelf de toestemming om je geliefd te voelen.

Zelfliefde pakket

Online oefenprogramma
25
00
Éénmalig
  • Krijg gedurende 6 maanden toegang tot het zelfliefde pakket bestaande uit 2 heerlijke yogalessen en een zelfliefde meditatie.
Hoi, ik ben Lien!

Als perinataal en sportkinesitherapeute én yogadocente spendeerde ik uren met patiënten, zwangere vrouwen en pas bevallen mama’s die zich beperkt voelden in hun lichaam en beweging. Ik wil dat je weet dat het heus niet zo voor jou hoeft te lopen!

Als je weet wat je kan doen en je over de tools beschikt om zelf aan de slag te gaan, kan je de kracht van je prachtige lijf (her)ontdekken. Je krijgt meer zelfvertrouwen en herwint opnieuw de controle.

Ik geloof erin dat je meer bewegingsvrijheid kan ontwikkelen, hoe je revalidatie, herstel en zwangerschap ook verloopt of hoe je ook bevallen bent.