Vrijheid in beweging

Online yogatherapie om je meer comfort en zelfvertrouwen te bieden in je dagdagelijkse leven.

Voordelen van online yoga

Door een gepassioneerde en ervaren kiné en yogadocente

Verantwoorde lesopbouw afgestemd op jouw mogelijkheden en beperkingen

Eenvoudig online op elk toestel

Dankzij onze on demand video's met kwalitatief beeld en geluid kan jij oefenen met je gsm, tablet, computer of smart tv

Waar, wanneer én hoe jij dat wil

Oefenen in jouw vertrouwde thuisomgeving rekening houdend met jouw tijdschema om in alle vrijheid te werken aan jouw lichaam en gewaarwording

Yoga voor de bekkenbodem

Online Yogatherapie

Onze bekkenbodem komt tijdens het dagelijkse leven hard onder druk te staan. Bekkenbodemproblemen weerhouden ons ervan het leven ten volle te benutten. In deze reeks begeleidt kiné en yogadocente Lien je tijdens je ontdekkingstocht naar een optimaal ademhalings- en bewegingspatroon die jouw bekkengezondheid ondersteunen. Je leert poses die jouw unieke en individuele lichaamshouding ten goede komen en we verdiepen ons verder in allerlei onderwerpen rond de gezondheid van het vrouwelijke bekken.

Yoga voor zelfliefde

Online Yogatherapie
Door middel van bewuste denkoefeningen en praktische tips leer je jezelf de dagelijkse liefde schenken die je verdient. Stel je ontvankelijk op en geef jezelf de toestemming om je geliefd te voelen.
 
Hoi, ik ben Lien!
Gecertificeerd in Anusara Yoga, pre- en postnatale yoga, mama-baby yoga, Restorative Yoga en Yoga for Women's Health

Als kinesitherapeute en yogatherapeute spendeerde ik uren met patiënten en yogastudenten die zich beperkt voelden in hun lichaam en beweging. Ik wil dat je weet dat het heus niet zo voor jou hoeft te lopen!

Als je weet wat je kan doen en je over de tools beschikt om zelf aan de slag te gaan, kan je de kracht van je prachtige lijf (her)ontdekken. Je krijgt meer zelfvertrouwen en herwint opnieuw de controle.

Ik geloof erin dat je meer bewegingsvrijheid kan ontwikkelen voor lichaam én geest.