Teamleden

Jeroen Van Lathem

Brandweer-Ambulancier & EHBO-instructeur

Rustig en kalm blijven in uitdagende situaties is een must. In de workshops die ik aanbied leer je correct reageren bij ongevallen en zelfs levens redden. Wanneer je weet wat je kan doen in welke situaties, ben je beter voorbereid en kunnen heel wat drama’s vermeden worden.

Aanbod

Workshop EHBO voor baby's en kinderen (Embodhi)

Met baby’s en kindjes zijn ongelukjes zo gebeurd. Deze workshop is niet alleen voor ouders maar voor iedereen die regelmatig op (kleine) kindjes past zoals grootouders, tantes, nonkels, peters en meters. Ook kinderverzorgers kunnen bij mij terecht.

Prijs? 40 euro per deelnemer

Interesse? Klik hier voor de toekomstige workshops of check het lesrooster.

Bedrijven en scholen

Als leerkracht sta je niet alleen in voor de opvoeding van kinderen maar draag je ook een grote verantwoordelijkheid op vlak van veiligheid en gezondheid.

Prijs? Afhankelijk van inhoud en doelstellingen

Interesse? Mail naar jeroen@embodhi.be voor meer info en concrete afspraken

Workshop aan huis

Liever oefenen in je eigen thuisomgeving samen met vrienden en/of familie? Dat kan! Ik geef ook workshops aan huis in een straal van 20 km rond de praktijk.

Prijs? 40 euro per deelnemer + éénmalige verplaatsingsvergoeding

Interesse? Mail naar jeroen@embodhi.be voor meer info en concrete afspraken

*workshops gaan door vanaf 8 personen

Certificering

Tijdens deze cursus gaan we echt praktisch aan de slag. De reanimatietechnieken worden geoefend op verschillende reanimatiepoppen en er wordt gebruik gemaakt van ander medisch materiaal aanwezig in elke thuisapotheek of EHBO-koffer.

Na afloop van de workshop krijg je een officiëel certificaat als bewijs van deelname. Dit certificaat is ook geldig voor deelnemers werkzaam in een kinderopvang.