Outdoor Yoga

Studio zonder muren – yoga in de natuur 

Breng jouw matje mee en ik zorg voor de yoga. We oefenen samen buiten in de tuin en genieten van de frisse lucht en groene natuur, stralend onder het zonnetje.

 

Hoe inschrijven?

Bij goed weer gaat de les door in de Yogatuin. Inschrijven kan zoals voor een reguliere les online.

  • Het is handig voor de lesvoorbereiding om te weten hoeveel personen er komen. Reserveer dus zeker jouw plekje.
  • Je kan annuleren tot 3 uren op voorhand. Laattijdige annuleringen worden aangerekend. Wees hoffelijk bij het inschrijven voor een les en laat plaats voor anderen als je niet kan meevolgen.⁣
  • Houd je mail of sms-berichten in de gaten voor mogelijke weersgerelateerde annulaties.

Wat neem je mee?

01.

We voorzien buiten yogablokjes en -riempjes. Breng zelf je eigen matje mee alsook een waterflesje, zonnecrème, zonnebril, dekentje, ontsmettingsalcohol, enz.⁣ Beschik je zelf over yogamateriaal, mag je dat ook altijd meenemen.

02.

Kleed je in laagjes: een extra trui als het wat frisjes wordt is handig die je dan ook weer kan uitdoen als de zon harder gaat stralen.

Weer en annulaties

We proberen geen buitenlessen te annuleren! Bij een weersvoorspelling van 40% regenval geven we het een kans! Is het toch beter om de les te annuleren, probeer ik je ongeveer een uurtje op voorhand te verwittigen. Ik stuur je een berichtje of Whatsapp’je en deel ik het op m’n social media.

Buiten
in de
de yogatuin.