CORONAMAATREGELEN: DRAAG EEN CHIRURGISCH MONDMASKER (geen stoffen) + NEEM GROTE BADHANDDOEK MEE

Privacybeleid

Omdat uw privacy belangrijk is en wordt er respectvol met jouw persoonsgegevens omgegaan. Dit privacybeleid legt uit welke persoonlijke gegevens er worden verzameld, hoe deze gebruikt worden, hoelang ze bewaard worden en hoe je jouw rechten kan uitoefenen voor inzage, aanpassing of verwijdering.

Wie zijn wij

Het adres van onze website is: http://www.embodhi.be. Als oprichters van Embodhi en deze website, houden wij, Lien Matthijs (kinesitherapeute-manueel therapeute, yogadocente en pilatesinstructrice) en Sinja De Vriese (vroedvrouw en lactatiekundige) – u graag op de hoogte van het therapieaanbod, lessenaanbod, workshops en eventuele wijzigingen in het lesprogramma, acties, wedstrijden, enz. Hiervoor gebruiken wij persoonsgegevens die je zelf hebt achtergelaten op de website (www.embodhi.be) , door je in te schrijven op de nieuwsbrief of via gegevens die je hebt ingevuld in het aankoopsysteem voor de online lessen, workshops en evenementen

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we dat doen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data die getoond wordt in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om spam te bestrijden.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je afbeeldingen naar de website upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin GPS locatiegegevens (EXIF data). Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van je website downloaden en deze locatiegegevens inzien.

Contactformulieren en Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze website, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonsgegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden de login cookies verwijderd. Momenteel kan je niet inloggen op onze website www.embodhi.be en zodus zijn deze cookies niet van toepassing.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en bevat enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Analytics

Deze websites kunnen gegevens over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we uw data delen

Jouw gegevens worden niet verkocht aan derden en worden uitsluitend met derden gedeeld indien dit nodig is voor het volbrengen van de diensten waarvoor jij je inschreef of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Er wordt zo goed mogelijk nagegaan dat deze derde partijen respectvol en veilig met uw persoonsgegevens omgaan, door na te gaan of hun privacyverklaring in lijn is met de geldende wetgeving of indien dit ontbreekt, door hun schriftelijke bevestiging te krijgen.

Wij werken onder andere samen met volgende derde partijen:

  • WordPress: host van deze website
  • Spamcontrole: Bezoekerscommentaren kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Hoelang we uw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich registreren op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (enkel de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Beheerders van de website kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten heb je van je eigen gegevens

Als je een account hebt op deze website of je hebt reacties geplaatst, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons hebt gegeven. Je kan ook verzoeken dat we deze persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we uw data naar toe sturen

Bezoekerscommentaren kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Uw contactgegevens

Om je in te schrijven voor lessen, evenementen, workshops, individuele afspraken, enz… is het nodig om enkele verplichte gegevens achter te laten zoals naam, telefoonnummer, mail. Dit omdat er anders geen communicatie mogelijk is om de diensten optimaal te laten verlopen in kader van wijzigingen, annulaties en dergelijke.

Bijkomende informatie

Hoe we uw gegevens beschermen

Het is belangrijk dat jouw persoonsgegevens veilig zijn tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging. Al wie met mij samen zal werken en toegang nodig heeft tot bepaalde systemen voor het uitvoeren van de overeengekomen diensten zal hierover een overeenkomst moeten tekenen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een tweestapsvertificatie voor apparaten en bovenvernoemde derden gebruikt.

Als je vermoedt dat jouw gegevens niet veilig zijn of denkt dat er misbruik van wordt gemaakt, neem dan contact op via info@embodhi.be

De procedures die we hebben in geval van een gegevensinbreuk

Als je een account hebt op deze website of je hebt reacties geplaatst, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons hebt gegeven. Je kan ook verzoeken dat we deze persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Op onderstaande rechten kan je beroep doen door te mailen naar de adminstrator van deze website via info@embodhi.be

  • Recht op inzage: recht om jouw gegevens in te kijken
    • Recht op rectificatie: recht op aanpassing van jouw gegevens
    • Recht op het indienen van een klacht: samen wordt er naar een zo goed mogelijke oplossing gezocht. Indien u toch vindt dat er niet correct gehandeld is met uw gegevens kan je terecht bij:

Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer
Drukpersstraat 35
1000 Brussel
+32 (0)2 274 48 00
commission@privacycommission.be

  • Recht op overdracht: het recht dat de gegevens worden overdragen aan die andere partij.
    • Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens