Gentle Flow

Even pauzeren en tot rust komen terwijl we zacht en vloeiend bewegen om onze mobiliteit en energie te vergroten.

Gentle Flow begrijpen

Yoga hoeft niet moeilijk, snel of zweterig te zijn om echt te werken. In deze lessen benaderen we yoga op een zachte maar vloeiende manier door een meer liefdevolle relatie met onszelf aan te gaan. De lessen zijn een mix van slowga en restorative yoga.

Of je nu nieuw bent met yoga of terug van weg geweest, deze langzame, eenvoudige maar actieve oefeningen zijn ontworpen om kracht en mobiliteit te vergroten en tegelijkertijd je meer gemak en ruimte te verschaffen. Zowel in je lichaam als in je dagelijkse leven.

Ben ik gebaat bij Gentle Flow Yoga?

Emotioneel

Je hebt een manier nodig om je emotionele beperkingen te verschuiven naar een meer vloeiende en toegankelijke vorm.

Innerlijke Rust

Je wil innerlijke rust ervaren wetende dat je niet alles in het leven kan controleren.

Innerlijke Zelf

Je bent op zoek naar een bewegingsvorm die je dichter bij je innerlijke zelf brengt.

Het effect van Gentle Flow

Yogadocente Lien a.k.a. Lieniyogini

Ik doceer Vinyasa Yoga, Gentle Flow, Restorative en Perinatale Yoga om aan iedere vrouw haar tegemoetkomingen te voldoen. Telkens met een insteek vanuit de medische therapie.

Daarnaast bied ik ook regelmatig workshops aan zoals yoga bij klachten en sta open voor samenwerking met anderen. Onlangs werkte ik zelf samen met Libelle aan een project omtrent zelfzorg en yoga.

Locatie

De lessen gaan door in de oefenzaal van onze multi-disciplinaire praktijk Embodhi. Bij goed weer gaan de lessen door in de Yogatuin (Beverstraat 39, 9500 Viane). Dit wordt steeds vooraf tijdig meegedeeld.