Workshop

Voorbereiding op de arbeid en bevalling

Leer hoe je samen met jouw partner meer ontspanning en comfort kan ervaren tijdens de zwangerschap

Is deze workshop iets voor ons?

Welkom bij Embodhi!
Onderzoek toont aan dat vrouwen die continue ondersteuning krijgen tijdens het geboorteproces een minder lange/pijnlijke arbeid hebben, minder nood hebben aan medische interventies en medicatie en een succesvoller borstvoedingsverhaal en positievere bevallingservaring hebben.

In deze les ontdek je hoe je de verschillende hulpmiddelen die aanwezig zijn in de verloskamer zoals een Rebozo, geboortebal en zelfs stoel, eenvoudig kan inzetten om de verschillende fasen van de arbeid te ondersteunen.


Daarnaast leren jij en je partner leren hoe je door middel van je ademhaling makkelijker kan ontspannen en loslaten en ontdek je heel wat tips en tricks voor natuurlijke pijnstilling en ontspanning.

Bereid jullie bewust voor

Op de arbeid en bevalling

Ben je op het einde van het tweede trimester/in het derde trimester van je zwangerschap en wil je graag ontdekken hoe jouw partner je kan helpen om meer ontspanning en comfort te vinden tijdens jouw zwangerschap om zo eventuele kwaaltjes te verlichten?

Dan is deze les iets voor jullie!

Lieve woorden

Over hoe zij het ervaarden

Niet zomaar een docente…

Lien is perinataal kinesitherapeute en yogadocente bij praktijk Embodhi. Zij beviel zelf op natuurlijke wijze van haar stuitbaby en kon daarbij rekenen op de steun van haar eigen man die ze drilde tot de perfecte geboortepartner om haar te ondersteunen tijdens de arbeid en bevalling. Al hetgeen zij doceert in de workshop paste zij ook zelf toe omdat ze als geen ander weet hoe belangrijk ontspanning is om het geboorteproces positief te beïnvloeden.

Praktisch

Lesdata

De data van deze workshop wordt tijdig gecommuniceerd via de website en online social media platforms zoals Facebook en Instagram.

Inschrijving & betaling

De prijs is inclusief het gebruik van zwangerschapsvriendelijk yogamateriaal en tools die je vindt in de verloskamer. De lessen beperken zich tot 4 mama’s en hun geboortepartner. Dit kan je man/vrouw, vriend/vriendin zijn maar zeker ook je mama, schoonmama, zus of een goede vriendin. Wanneer je inschrijft, is jouw geboortepartner automatisch mee ingeschreven.

Benodigdheden

Best dragen jij en je partner comfortabele kleding waarin jullie makkelijk kunnen bewegen. Daarnaast is een flesje water en een gezonde snack altijd aan te raden.

Bonus

Jullie krijgen een overzichtje van alle tips en tricks en na afloop van de workshop krijg je toegang tot de bijhorende video-opnames om samen thuis verder te oefenen.