Faq

Frequently Asked Questions

Afhankelijk van jouw hulpvraag kan je terecht bij onze verschillende zorgverleners. Je kan deze steeds telefonisch bereiken van 8u30 tot 20u00 ‘s avonds.

Hebben wij jouw telefoontje gemist, spreek dan een berichtje in en dan bellen wij jou zo snel mogelijk terug. Misschien zijn we op opleiding of druk aan het werk. Je mag natuurlijk ook altijd later eens opnieuw proberen terugbellen of ons een mailtje sturen met jouw vraag.

Kinesitherapeute Lien is elke weekdag – van maandag tot en met vrijdag aanwezig in de praktijk.

 • lien@embodhi.be
 • +32 470 03 34 01

Vroedvrouw Sinja is elke dinsdag aanwezig in de praktijk.

 • sinja@embodhi.be
 • +32 473 29 99 12

Diëtiste Vera is elke donderdag en zaterdag aanwezig in onze praktijk.

 • vera@embodhi.be
 • +32 483 35 50

Afspraken kunnen steeds online ingeboekt worden via onze gebruiksvriendelijke agenda. Via de knop ‘afspraak’ kom je op de agenda van onze zorgverleners en kan je een afspraak maken op het moment dat jou het beste past.

Ben je niet zo handig met de computer dan kan je jouw zorgverlener naar keuze ook steeds persoonlijk opbellen.

 • Kinesitherapie

Neem steeds jouw identiteitskaart mee samen met een klevertje van de mutualiteit en het voorschrift voorgeschreven door jouw huisarts/arts-specialist/tandarts/psychiater.

Indien je beschikt over extra informatie zoals je medische voorgeschiedenis, een medicatielijst, laboresultaten en/of medische beeldvorming mag je dit steeds meenemen ter vervollediging van jouw dossier.

Het is handig als je comfortabele kleding draagt waarin je makkelijk kan bewegen. Neem een grote badhanddoek mee om op de tafel te leggen en eventueel een flesje water om tijdig te hydrateren.

 • Vroedkunde

Voor het opmaken van jouw dossier is jouw identiteitskaart en een klevertje van de mutualiteit verreist.

Heb je al een moederboekje of kindboekje in je bezit, neem dit ook zeker mee. Zo wordt nuttige communicatie eenvoudig gecommuniceerd met jouw begeleidende gyneacoloog.

 • Diëtetiek

Wanneer je een afspraak hebt bij de diëtiste, neem je best een klevertje mee van jouw ziekenfonds en de doorverwijzing door jouw arts of specialist als je dat hebt. Beschik je over eventuele laboresultaten van een onderzoek of bloedafname, dan is het handig voor de sessies om dit mee te nemen. 

Per zorgverlener en afspraaktype zijn de tarieven evenals de terugbetalingstarieven duidelijk aangegeven.

Momenteel zijn alle zorgverleners geconventioneerd. Onze kinesitherapeute en manueel therapeute Lien zal zich van zodra een nieuwe conventie van start gaat, toch deconventioneren. Hierover zal tijdig en duidelijk gecommuniceerd worden.

De praktijk is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer.

 • Het is zo’n 15 min wandelen vanaf het treinstation Geraardsbergen.
 • Er is een bushalte van De Lijn net aan de praktijk waar bus 78 stopt (Zandbergen – Geraardsbergen – Overboelare). Kijk even op de website van De Lijn voor de correcte uurregelingen.

Aan de praktijk zijn er 7 parkeerplaatsen ter beschikking evenals een fietsenstalling.

Afspraken kunnen zowel telefonisch als online geannuleerd worden. Afspraken worden niet per mail geannuleerd.

Houd hierbij wel rekening met onze 48-uren policy. Een afspraak kan tot 48 uren op voorhand geannuleerd worden. Bij laattijdig afbellen of niet nakomen van een afspraak wordt deze alsnog aangerekend.

Coronamaatregelen