Welkom bij Embodhi!

Welkom bij Embodhi, een multidisciplinaire praktijk gerund door en voor vrouwen en gelegen in het rustige Goeferdinge.

Als vrouw – met of zonder kinderwens, zwangere of mama komt er heel wat op je af. Bij Embodhi bieden we een all-round begeleiding van jouw gezondheid en helpen je zo op weg naar meer vrijheid, comfort en een beter welzijn doorheen deze belangrijke fasen van je leven.

Of je nu op zoek bent naar ondersteuning in het bereiken van je sportieve doelstellingen, nood hebt aan duidelijke informatie en educatie of hulp kan gebruiken op mentaal-emotioneel vlak, ons team van experten staat voor jou klaar om je te motiveren waar nodig. Samen gaan we op zoek naar het beste plan van aanpak en dat extra beetje zorg naar waar jij op zoek bent.

Hier ben je niet zomaar een praktijkbezoeker; jij en je gezin zijn gewaardeerde gasten op weg naar een betere lichamelijke gezondheid en mentaal welzijn.

De
Praktijk

Bij Embodhi proberen we te streven naar een warme en huiselijke sfeer. Door een gezellige inrichting die zich doorzet in elke kamer van het gebouw hopen we een gevoel van vertrouwen en veiligheid te creëren, opdat ieder zich thuis voelt bij ons.

De Embodhi-ervaring

We geloven in de kracht van shared decision making omdat het toelaat om actief deel te nemen aan je eigen zorg. Door samen te werken, kan je weloverwogen beslissingen nemen die aansluiten bij je eigen waarden, voorkeuren en unieke situatie. Deze aanpak bevordert je zelfvertrouwen en leidt uiteindelijk tot betere gezondheidsresultaten.

Persoonlijke Begeleiding

Onze geïndividualiseerde zorg focust zich op ieders noden en behoeften.

Professioneel Team

Met trots kunnen wij zeggen dat al onze zorgverleners postgradueel geschoold zijn.

Wist je dat?

Sfeer
& Gezelligheid.

Faq

Frequently Asked Questions

De praktijk is voorzien van 7 parkeerplaatsen én een fietsenstalling. Parkeren met de wagen kan op de grijze steentjes zowel links als rechts van de grote oprit van huisnummer 99B.

In de praktijk is het perfect oké om borstvoeding te geven, zowel in de wachtzaal, oefenzaal als tijdens je consulten.Boven in de oefenzaal vind je ook een microgolf voor het eventueel opwarmen van flesjes.

In de oefenzaal vind je ook een verzorgingskussen met benodigdheden om je kleintje te verschonen indien nodig.

Kom je samen oefenen met je kleintje bij kinesitherapeute Lien? Geen probleem, je mag je kleintje ook gerust installeren op de speelmat opdat ook hij/zij het lichaam verder ontdekt terwijl mama traint.