Mama-Baby Yoga

Waarom samen aan yoga doen?

Sluit je aan bij een gemeenschap van mama’s terwijl we de geneugten van het moederschap mixen met de eeuwenoude wijsheid van yoga.

Of je nu op zoek bent naar herstel na de bevalling, gedeelde momenten van rust met je baby of een ondersteunende gemeenschap, deze lessen zijn er om de prachtige reis van het moederschap te verheffen en te vieren.

Stap samen met je kleintje op de mat – waar elke les een gedeelde vreugde is en elke ademhaling een moment om samen te koesteren.

Is dit iets voor ons?

01. Je bent gezond

Neem steeds contact op met je begeleidende gynaecoloog of vroedvrouw, luister en vertrouw op het unieke genezingsproces van jouw lichaam.

02. Je bent pas bevallen

Je bent meer dan welkom in deze lessen, ongeacht de manier waarop je bent bevallen - vaginaal, al dan niet met medische interventies of keizersnede.

03. Je hebt (geen) ervaring

Ervaring met yoga is niet nodig. Je hoeft niet bijzonder lenig of sportief te zijn om ermee te starten.

Voordelen van mama-baby yoga

Deze yogalessen laten je toe aan je fysieke en mentale gezondheid te werken in een baby-vriendelijke omgeving. Ze leren je nog beter afstemmen op de noden en behoeften van je babietje terwijl je de tijd neemt om elkaar beter te leren kennen en jullie band te versterken. Zo werk je op een fijne manier aan je postnataal herstel terwijl je het welzijn en de ontwikkeling van je kindje stimuleert.

Niet zomaar een yogadocente..

Lien is kinesitherapeute, manueel therapeute én gecertificeerde women’s health yogadocente. In haar praktijk begeleidt ze dagelijks zwangere vrouwen en kersverse mama’s. Ze volgde onder meer een opleiding functionele yoga, prenatale yoga, postnatale yoga, mama-baby yoga, restorative yoga, verscheidene yogaopleidingen binnen de vrouwelijke gezondheid én schoolt zich jaarlijks verschillende malen bij omtrent de zwangerschap. Bovendien is ze ook bewegingsexperte voor Libelle Mama en geeft ze ook opleidingen zwangerschapsyoga aan kinesitherapeuten, vroedvrouwen en osteopaten.

Ontwerp zonder titel (1)

Praktisch

Lesdata

Zie lesrooster voor aanbod.

Na inschrijving ontvang je 30 min voor aanvang van de les een mailtje met alle toegangsgegevens tot de virtuele studio via Zoom.

Kostenplaatje

Een lesje kost 5 euro. Na afloop van de les krijg je ook toegang tot de bijhorende video-opname van de les zodat je kan oefenen waar, wanneer en hoe vaak je dat wil. Dit is super handig mocht je baby er op het moment van de les toch geen zin in hebben.

Benodigdheden
  • Een goede internetverbinding
  • Yogamatje + dekentje voor meer comfort voor je kleintje
  • Comfortabele kleding voor jou en je baby
  • Favoriete speeltje van je baby