Vroedvrouw, lactatiekundige en fertiliteitscoach Sinja staat klaar voor jou en je gezin!
Welkom bij Embodhi!

Of je zwangerschapswens nu minitieus was gepland of bij verrassing gebeurde, één ding is zeker: je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Wist je dat mama’s vaker een positieve bevallingservaring rapporteren indien ze opgevold worden door een vroedvrouw in een warme omgeving? In samenwerking met jouw gynaecoloog maken wij het mogelijk dat de tussentijdse controles ook kunnen doorgaan in onze gezellige praktijk.

Tarieven

Als geconventioneerde vroedvrouw werkt Sinja volgens het derdebetalerssysteem (DBR). Concreet wil dit zeggen dat alle consultaties – in de praktijk én aan huis – rechtstreeks aan de mutualiteit van de (aanstaande) mama worden gefactureerd. Deze bedragen zijn vastgelegd door het RIZIV. Het enige wat je vroedvrouw nodig heeft, is een klevertje van de mutualiteit.

Als vroedvrouw engageer ik mij om iedere vrouw met zwangerschapswens, zwangere vrouw of postpartum mama te helpen. Indien de documenten van de mutualiteit niet in orde zijn, ga ik met plezier in gesprek met het OCMW en het Huis van het Kind. Iedere vrouw heeft namelijk recht op begeleiding.