CORONAMAATREGELEN: DRAAG EEN CHIRURGISCH MONDMASKER (geen stoffen) + NEEM GROTE BADHANDDOEK MEE

De Praktijk

Welkom In Onze Multdisciplinaire Setting

Over Onze Praktijk

Hoe Embodhi Ontstond

Wanneer twee gelijkgezinde dames in dezelfde flow van het leven elkaar ontmoeten en elkaar met evenveel passie en pit over hun gekoesterde dromen vertellen, dan ontstaan prachtige ideeën. Zo ontstond ook het idee voor het oprichten van een multidisciplinaire praktijk gebaseerd op gemeenschappelijke waarden zoals toegankelijke zorg voor iedereen.

Onze Overtuiging

Wij geloven in een warme en persoonlijke begeleiding

Holistische visie

Bewustwording van de dynamische wisselwerking tussen lichaam, geest en omgeving

Lichaam in balans

Evenwicht tussen het fysieke en mentale, spanning en ontspanning, stabiliteit en flexibiliteit

Buikgevoel als kompas

In volle verbinding staan met jezelf en leren vertrouwen op je eigen intuïtie

Kracht in essentie

Fit door het leven door zelfzorg afgestemd op jouw eigen authentieke noden en behoeften

Jullie mening

Wat jullie van ons vinden
 • Lieve Sinja… Een jaar geleden… Overspoeld door emoties, het onbekende, de pijnlijke ‘complicaties’ van de bevalling en de nogal nare ervaring van de vroedvrouw aan huis kwam jij langs. Man wat een verschil, wat een topper in je vak. Bedankt voor de lieve woorden, de lieve zorgen en het geduld. Na een jaar denk ik nog vaak aan jou. Daarom wou ik je toch nog eens bedanken. Ondertussen is ons bolleke, zoals jij het zegt, al 1 jaar. De tijd gaat snel. Bedankt bedankt bedankt voor een pas bevallen vrouw in het onbekende zoveel moed te geven.

  Fé (Ferien)
  Jonge Mama
 • 2020 is begonnen als een zwarte pagina in mijn leven, een neerwaartse spiraal, een tunnel zonder einde.. In juni zag ik op Facebook de post over de pop-up yoga en het idee bleef rondspoken in mijn hoofd. Uiteindelijk heb ik al mijn moed bij elkaar geraapt en ben ik ervoor gegaan. Één van de beste keuzes die ik had kunnen maken! Ik leer mezelf beter kennen, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Zondagochtend is echt me-time geworden, even mijn hoofd helemaal leegmaken van de voorbije week. Lien, ik wil je bedanken voor alle hulp om deze zwarte bladzijde een beetje meer grijs te laten worden. De volgende stap wordt meer kleur.

  Yara
  Deelnemer Vinyasa Yoga
 • Ik vind de yogalessen echter super ontspannend en geniet er echt van. Je doet het echt goed en stelt mensen op hun gemak. Je laat ons echt even bezig zijn met ons lichaam en ons alleen, niets anders. Geweldig! 

  Bo
  Deelnemer Vinyasa Yoga
 • Lien inspireert me ongelooflijk hard zonder dat ze het wellicht zelf doorheeft. Bedankt voor de fijne lessen en alle wijsheid die we er elke keer weer bijkrijgen! 

  Laura
  Deelnemer Vinyasa Yoga
 • Lien, super bedankt voor jouw baby-yogales. Het was echt top! Heel laagdrempelig voor iemand die nog niet in aanraking is geweest met yoga, maar tevens zeer professioneel aangepakt! Ondanks dat het via de virtuele manier/weg ging, gaf je bijsturingen op moeilijke/gepaste momenten. Naast onze baby vond onze kleuter het ook zeer leuk om mee te doen met haar pop waardoor het hier een familie yoga sessie werd! Kortom, dikke pluim voor jou!

  Liselot
  Deelnemer Mama-Baby Yoga
 • Ik merk dat de yoga eigenlijk veel losmaakt, ook emotioneel. Toen ik startte zat ik met veel vastzittende emoties. Ik merk na elke les dat ik me iets lichter voel. Dankjewel!

  Dimitri
  Deelnemer Vinyasa Yoga
 • Lien, bedankt voor je hulp! Bedankt dat ik mezelf kan zijn! Bedankt om mij te inspireren! Bedankt om jouw eerlijkheid en bedankt voor de heerlijke yoga die je met hart en ziel geeft! Topmadam!

  Claudia
  Deelnemer Vinyasa Yoga

Samenwerking

Wij slaan de handen in elkaar met verschillende organisaties en instanties

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes