Over Yoga

Voordelen van yoga

Ontdek
mijn Yoga
levensstijl.

Faq

Frequently Asked Questions

Je vindt een beschrijving van elk type yogales onder het tabblad ‘yoga’.

Ervaring met yoga is helemaal niet nodig om les bij me te volgen. Door mijn instructies leid ik je veilig doorheen alle poses en bewegingen. Bovendien geef ik continu tips om bepaalde houdingen makkelijker te maken of je juist verder uit te dagen. Aangezien ik in het dagelijkse leven fulltime kinesitherapeute en manueel therapeute ben, hecht ik enorm veel belang aan blessurepreventie en kan je steeds bij me terecht indien je eventuele ongemakken ervaart.

Liefst heb ik wel dat je even voorafgaand aan de les, je me kort even vertelt wie je bent en wat je medische voorgeschiedenis is. Vind je dat te direct, mag je ook altijd een mailtje sturen naar lien@embodhi.be.

Comfortabele sportkleding vrij van ritsen, knopen en drukknopen. Wijde broeken dienen vermeden te worden om de veiligheid in elke pose te garanderen. Nauw aansluitende leggings of shorts zijn ideaal om een goed beeld van jouw gewrichtspositie te kunnen vormen. Kleed je in laagjes opdat je jezelf op elk moment aan de omgevingstemperatuur kan aanpassen.

Voorzie je eigen yogamatje en een flesje water om tijdig te hydrateren. Het kan ook handig zijn als je een extra dekentje mee neemt voor extra comfort in de verschillende houdingen of om je warm te houden tijdens de eindontspanning.

De rest van het yogamateriaal wordt voorzien door de praktijk maar voel je vrij om je eigen yogaprops (blokken, riempje, bolster, meditatiekussen, …) mee te nemen.